پسته شرکت پسته خندان کرمان یکی از کم کالری ترین آجیل ها را دارد.
می توانید پسته بخورید بدون اینکه نگران کالری دریافتی خود باشید.
به عنوان مثال، یک اونس پسته حاوی تنها 159 کالری است.
از سوی دیگر، همین مقدار آجیل ماکادمیا و اسپند به ترتیب حاوی 204 و 196 کالری هستند.
گفته می شود، محتوای کالری تمام آجیل ها بیشتر از سایر منابع غذایی است.
آنتی اکسیدان ها از سلول های شما در برابر اثرات مضر رادیکال های آزاد تولید شده در هنگام تجزیه مواد غذایی توسط بدن محافظت می کنند.
رادیکال های آزاد نیز در اثر دود تنباکو و تماس با اشعه خورشید یا اشعه ایکس تشکیل می شوند.
رادیکال های آزاد از عوامل بسیاری از بیماری های شدید مانند بیماری های قلبی و سرطان هستند.
پسته سرشار از چندین مولکول است که خواص آنتی اکسیدانی از جمله ویتامین C، لوتئین و زآگزانتین را نشان می دهند.
محتوای آنتی اکسیدانی پسته نسبت به سایر مغزها بیشتر است.
مطالعه ای که طی چهار هفته انجام شد نشان داد افرادی که یک یا دو بار در روز پسته می خورند سطوح بالاتری از لوتئین و γ-توکوفرول (تلفظ گاما توکوفرول) دارند.
محتوای لوتئین و زیگزانتین موجود در پسته نیز برای چشم شما مهم است.
بسیاری از مطالعات نشان داده اند که لوتئین و زآگزانتین خطر ابتلا به بیماری های چشمی را کاهش می دهند.
تحقیقات همچنین نشان داده است که این مولکول ها خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش می دهند.
لوتئین و زآگزانتین خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا (AMD) وابسته به سن را کاهش می دهند، بیماری چشمی که دید مرکزی شما را تار می کند.
این معمولاً به دلیل آسیب به لکه زرد، بخشی از چشم شما که بینایی خطی شما را تنظیم می کند، رخ می دهد.
ماکولا بخشی از بافت حساس به نور در انتهای پشت چشم به نام شبکیه است.
پسته دارای محتوای فیبر بالایی است که به سیستم گوارشی سالم کمک می کند و به عبور مواد مغذی از دستگاه گوارش شما کمک می کند.
یک اونس پسته (تقریبا 50 مغز) حاوی سه گرم فیبر است.
همانطور که فیبر در سیستم گوارش حرکت می کند، توسط باکتری های خوب در دستگاه گوارش شما هضم می شود و به عنوان یک پری بیوتیک عمل می کند.
این به رشد باکتری های خوب لازم برای سلامت روده کمک می کند، زیرا آنها مقداری از فیبر را به اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه تبدیل می کنند.
این اسیدهای چرب فواید زیادی برای سلامتی دارند، مانند کاهش خطر اختلالات گوارشی و بیماری های قلبی.
بوتیرات یکی از این اسیدهای چرب است که منبع اصلی کلونوسیت ها است.
کولونوسیت ها (سلول های اپیتلیال کولون) با تنظیم میکروبیوم کولون مسئول تثبیت عملکرد اندام ها هستند.
یک منبع انرژی غنی کننده برای این کلونوسیت ها منجر به یک روده بزرگ سالم می شود.
مطالعات نشان داده اند که خوردن پسته باعث افزایش باکتری های تولید کننده بوتیرات در روده می شود.